ourlives -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei! Velkommen til vår blogg.

Heisann! 

Nå er det bare den ene av oss som skriver da, men vi er to jenter som er 14 og 15 år som skal ha denne bloggen. Vi lager også youtube videoer, mest på engelsk, men noen norske videoer vil nok komme! Og får å få litt flere views osv, så lagde vi oss en blogg. Og jeg kan vel si noe om oss? Jeg heter Frida og fylte 15 i går. Hun andre fyller 15 senere i året, og hun heter Antonie. Vi kommer fra Eidsvoll. Jeg har hatt blogg en del ganger før, men har aldri klart å forsette mye med de. Men denne skal jeg nok prøve å bli på! 

Dette er et bilde av meg. 

Jeg kommer til å legge ut innlegg om hva som skjer i livet mitt, tips fra min side og forskjellige ting. Videoer vi har lagd, hva som innterreser meg osv. Og når vi får litt flere lesere, så kan vi nok ta en spørsmålsrunde. 

 


 • 0

  Ny blogg!

  Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • ourlives

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits